lördag 15 juni 2013

Pahlish, Lonesome ocean

Rotar i arkivet igen, Lonesome ocean bar jag i maj. Ikväll blir det festligheter i det Datska hemmet och jag sitter som bäst och funderar på vad jag ska ha på mig. I klädväg, sminkväg och lackväg. Jaja, det ger sig väl om jag får dricka lite te först.


Som sagt bar jag det här för en dryg månad sedan och eftersom jag inte antecknat något så minns jag inte så bra. Tealfärgad bas i varje fall, eller petrol eller galet mörkt turkos om man hellre vill det. I detta fullt med fyrkantiga och hexagonala glitter i guld, lila och blått. Vad jag kan se. Minns att jag var aningens besviken på det och gärna hade sett att det hade mer omph. Vilket man så klart kan uppnå med att ha underkläder på det, men det har jag inte testat än.


Vad jag däremot faktiskt kommer ihåg är att det här är tre lager. Att jag minns det är av samma anledning som besvikelsen - jag ville ha mörkare färg på basen. Och då drunknade glittren. i stället. Aldrig är jag nöjd. Jag skulle alltså gissa att det här skulle vara snyggare över något annat och i färre lager.


Varför jag matchade med Lilla E:s gröna och äppelformade börs vet jag däremot inte, men det gjorde jag i varje fall.

Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Håller nog med dig. Lite mer omph hade inte skadat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns lite.. blaskigt. Liksom.

   Radera
 2. Den är inte min favorit heller.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!