Sidor

onsdag 5 juni 2013

Nyinkommet

Fick ett paket från Nailsupplies igår med nya lack. Nya för mig alltså, många av dem här har ni väl redan sett till leda på bloggarna vid det här laget. Första lacken jag köper på en halv evighet dock, så jag är nöjd med min lilla present till mig själv.


Den fina duken jag presenterar mina nya Orly och China glaze på, har en av mina mostrar broderat. Hardangersöm heter tekniken. Den är fin så jag liksom smäller av lite, för att inte tala om hur djupt imponerad jag är av moster G:s broderitalanger.


Från Orlys sommarkollektion Mash up lyckades jag den här gången begränsa mig till två lack, men det var inte lätt kan jag lova. Hologlittrigt grönturkosa Sparkling garbage och rosalilaskimriga Beautiful disaster blev de två jag absolut inte kunde låta bli.


Vår och sommar från China glaze. Från vårkollektionen Avant Garden blev det gnistervita Dany lyin' around och ärtpurégröna Budding romance. Sunsational summer heter sommarkollektionen som jag tyckte var ganska gäspig, men turkosa Too yatch to handle kunde jag inte låta bli - kanske lite beroende på namnet. För så ca-razy är jag.


Och so Hologlam så klart. Klart jag ska ha. Mina val föll på jeansblå Take a trek (namnet!), grå Galactic gray, olivgröna OMG a UFO och rosaröda Infra red.

Gissa vilket jag kommer visa på fredag....