Sidor

söndag 30 juni 2013

Nyanlänt

Det har hamnat lite nya lack i lådan för otestade lack den här månaden. Vi börjar med att titta på det jag köpt från Etsy tycker jag.


Smitten polish-lacken är I want it now, Pure imagination, The ghost of Jupiter ("Som rymden i en flaska!" som älskade maken uttryckte det) samt Grey matters. I want it now har jag burit, men misslyckades med att ta kort på det. Ger mig anledning att bära det igen.
Från Pahlish var jag "tvungen" att skaffa Creeping cabbage innan det skulle utgå, och när jag ändå var där passade jag på att köpa Valley of ashes som är grått med duokromt skimmer i lila och grönt. Görsnyggt i flaskan i varje fall.


Och när jag var i Stockholm var jag på Sephora och passade på att död min lemming Baker street från Nails inc. Eftersom jag är lite småkär i Sherlock Holmes (särskilt när Benedict Cumberbatch spelar honom) hade jag lätt kunna köpa det lacket enbart för namnet.
Och så två lack från Essie också - rosa Madison ave-hue och koralllacket Come here! Älskar det namnet också och kanske köpte det liiiite bara för den sakens skull. Kanske. Möjligtvis. Definitivt.