Sidor

måndag 3 juni 2013

Nail Pattern Boldness, Flipping out hard

Har tänkt mig grönt tema den här veckan, så jag fuskstartar lite med den här härligheten. Flipping out hard från Nail Pattern Boldness fick följa med när jag köpte Doctor Who-kollektionen, bara för att den såg så ca-razy ut. Och för att den påminner om Floam som jag aldrig lyckades få tag på.


Det här är helt enkelt minimala partiklar i en klar bas. Nu råkar det vara så att jag har studerat det här med lupp (på riktigt) så jag vet att det är neongula, limegröna, turkosa och några gyllene ittebittesmå hexagonaler. Det måste vara så här små det går att göra hexagonalerna för det ser bara ut som färgprickar om man tittar på dem med blotta ögat. Och ser man lacket på lite håll så ser det mest grönt ut. Galet neongrönt, men grönt.


Tre lager, självklart med viss vnl och inte 100% täckande. Det spelar inte så stor roll dock. Liten aning tråkigare då att det kräver sina lager topplack och att det har krympningstendenser. Här ovan har jag precis lagt på ett generöst andra lager av Seche vite och jag tror att det säkert hade krävts två lager till för att få det slätt. Nu tog jag bort det, med mycket möda och stort besvär, innan jag kom så långt så det är bara en gissning. Men med tanke på att det kändes som ett sådant där texturlack (ryser) efter topplacklager två så tror jag min gissning ligger ganska nära sanningen.


Tillåt mig presentera Kalle. Min lilla pick-me-up-nalle som en av mina klasskamrater köpte åt mig på IKEA en av de där dagarna jag tyckte var fruktansvärda. Han har följt med mig i väskan vart jag än har gått sedan dess. Och titta bara så fint vi matchade varandra när jag bar det här lacket.

Betyg 3/5