måndag 3 juni 2013

Nail Pattern Boldness, Flipping out hard

Har tänkt mig grönt tema den här veckan, så jag fuskstartar lite med den här härligheten. Flipping out hard från Nail Pattern Boldness fick följa med när jag köpte Doctor Who-kollektionen, bara för att den såg så ca-razy ut. Och för att den påminner om Floam som jag aldrig lyckades få tag på.


Det här är helt enkelt minimala partiklar i en klar bas. Nu råkar det vara så att jag har studerat det här med lupp (på riktigt) så jag vet att det är neongula, limegröna, turkosa och några gyllene ittebittesmå hexagonaler. Det måste vara så här små det går att göra hexagonalerna för det ser bara ut som färgprickar om man tittar på dem med blotta ögat. Och ser man lacket på lite håll så ser det mest grönt ut. Galet neongrönt, men grönt.


Tre lager, självklart med viss vnl och inte 100% täckande. Det spelar inte så stor roll dock. Liten aning tråkigare då att det kräver sina lager topplack och att det har krympningstendenser. Här ovan har jag precis lagt på ett generöst andra lager av Seche vite och jag tror att det säkert hade krävts två lager till för att få det slätt. Nu tog jag bort det, med mycket möda och stort besvär, innan jag kom så långt så det är bara en gissning. Men med tanke på att det kändes som ett sådant där texturlack (ryser) efter topplacklager två så tror jag min gissning ligger ganska nära sanningen.


Tillåt mig presentera Kalle. Min lilla pick-me-up-nalle som en av mina klasskamrater köpte åt mig på IKEA en av de där dagarna jag tyckte var fruktansvärda. Han har följt med mig i väskan vart jag än har gått sedan dess. Och titta bara så fint vi matchade varandra när jag bar det här lacket.

Betyg 3/5

20 kommentarer:

 1. Vilket häftigt och snyggt lack! Det gillar jag. :-) Grönt är skönt så den här veckan ser jag fram emot verkligen. :-)
  Vad gullig Kalle är! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kalle är söt, men att han bär y-fronts kalsonger som väst borde kanske vara ett fall för modepolisen. Men nu är det ju så att det som Kalle betyder för mig uppväger hans dåliga klädsmak. ;)

   Radera
 2. Både galet och snyggt! Så gulligt av din klasskamrat att ge dig Kalle! Maskorar kan verkligen betyda mycket för en! (vis av erfarenhet) Tydligen växer man aldirg riktigt ifrån det här med att ha ett gosedjur, hur vuxen man än blir (och i synnerhet inte under dom perioder när man känner sig väldigt liten och ynklig)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kanske mer än ett gosedjur som sitter på sänggaveln. Bästa som finns ibland.

   Radera
 3. Åh, jag äääälskar hur det ser ut! Det här vill jag lägga vantarna på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade det på Llarowe. :)

   Radera
 4. Jag tycker det ser väldigt läckert ut, men jag tror inte riktigt att jag skulle trivas i det själv ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett dygn var ungefär lagom, kan man väl säga. :)

   Radera
 5. Fräckt lack! Man blir aldrig för gammal för gosedjur och goda vänner :) Händer att jag sover med min äldsta och bästa vän fortfarande ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maken skedar mig och jag skedar Kalle. ;)

   Radera
 6. Väldigt roligt och glatt lack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men är det lika roligt som Floam? Undrar jag. ;)

   Radera
 7. Coolt lack! Man blir glad av det! Å inga jävla hjärtjävlar i det heller ;) lol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, bara små små rara hexor. ;)

   Radera
 8. Höll på att skriva gräsligt grönt? Men schysst grön är nog bättre. Söt maskot, har en miranda nalle i min handväska. Fick den av en kompis när jag fyllde 18år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ju lite speciell. Och maskotar är toppen!

   Radera
 9. Tusan så läckert :)
  Åker upp på önskelistan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är ju inte TRÅKIG i varje fall. :)

   Radera
 10. Tråkig är den inte men jag har inte riktigt trillat i Floam-fällan. De ser coola ut men inte så jag vill betala för dem. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår vad du menar. Fast jag trillade dit då, så klart. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!