Sidor

fredag 21 juni 2013

HoloFredag: China glaze, Infra red

Midsommarafton och Skimmerskuggans HoloFredag, underbar kombination! Jag firar den med att även fira en av storebrödernas födelsedagar hemma hos föräldrarna med sill-lunch, jordbubbstårta, bubbligt vin och massor av annan god mat. Och med Infra red på naglarna.


Jag hade så klart hoppats att Infra red skulle vara rött. Riktigt laserrött som i valfri science fiction-film, men det här är ju inte så pjoskigt det heller. Mörkt magentarosa som drar både till lila och rött. Holot känns ganska kallt i det här, som att det är det som ger de lila tonerna. Jag ser inte de varma regnbågsfärgerna i det här. Who cares? Det är snyggt som attan.


Tre lager lackade på naken nagel. Inget underlack alltså och ingen holosjuka. Alla de appliceringsproblem jag hade med OMG a UFO var som bortblåsta. Nu vet jag inte om det beror enbart på att jag lackade det på bar nagel eller om formulan helt enkelt var bättre på det här.
Lite tålamod mellan lagren hjälper också. Jag upplevde att Infra red torkade lite matt, det blev liksom en lite sammetsaktig yta på det. I och för sig väldigt trevligt men jag blankade ändå på det med Seche vite.


Något av det finaste jag vet i min trädgård är den här pionen. Blommar väldigt snabbt över men när den blommar är den vacker som sjutton och doftar underbart. Varför har jag bara en pion i trädgården? Måste åtgärdas tror jag.

Betyg 4/5

Det kan inte hjälpas. Jag har en favoritlåt med Placebo som heter just Infra-red. Såatte...