fredag 21 juni 2013

HoloFredag: China glaze, Infra red

Midsommarafton och Skimmerskuggans HoloFredag, underbar kombination! Jag firar den med att även fira en av storebrödernas födelsedagar hemma hos föräldrarna med sill-lunch, jordbubbstårta, bubbligt vin och massor av annan god mat. Och med Infra red på naglarna.


Jag hade så klart hoppats att Infra red skulle vara rött. Riktigt laserrött som i valfri science fiction-film, men det här är ju inte så pjoskigt det heller. Mörkt magentarosa som drar både till lila och rött. Holot känns ganska kallt i det här, som att det är det som ger de lila tonerna. Jag ser inte de varma regnbågsfärgerna i det här. Who cares? Det är snyggt som attan.


Tre lager lackade på naken nagel. Inget underlack alltså och ingen holosjuka. Alla de appliceringsproblem jag hade med OMG a UFO var som bortblåsta. Nu vet jag inte om det beror enbart på att jag lackade det på bar nagel eller om formulan helt enkelt var bättre på det här.
Lite tålamod mellan lagren hjälper också. Jag upplevde att Infra red torkade lite matt, det blev liksom en lite sammetsaktig yta på det. I och för sig väldigt trevligt men jag blankade ändå på det med Seche vite.


Något av det finaste jag vet i min trädgård är den här pionen. Blommar väldigt snabbt över men när den blommar är den vacker som sjutton och doftar underbart. Varför har jag bara en pion i trädgården? Måste åtgärdas tror jag.

Betyg 4/5

Det kan inte hjälpas. Jag har en favoritlåt med Placebo som heter just Infra-red. Såatte...

17 kommentarer:

 1. Åhhh PION! Väldigt fin combo. GLAD MIDSOMMAR!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älska pion liksom! Mammas trädgård är ett himmelrike av pioner.

   Radera
 2. Härligt lack! Det är fint men klart ett rött hade varit ännu roligare.
  Glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju rödare desto bättre tycker ju en annan. :)

   Radera
 3. Tjusiga naglar! Och det ser extra tjusigt ut tillsammans med pionen. Man borde matcha alla sina manikyrer med blommor, hade ju blivit toppen :) Glad midsommar på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag haft gröna fingrar hade det varit en toppenidé men med tanke på i vilken takt jag avlivar blommor skulle det aldrig gå. Men så fort jag har chansen så. :)

   Radera
 4. Väldigt fint! Jag kände faktiskt EXAKT som dig gällande applikationen av detta, lackade också på naken nagel och hade inga problem alls :)

  Jag tänkte faktiskt på dig och att du gillar Twilight när jag lackade med detta! Inlägget kommer kankse upp på måndag, så spana in bloggen då!

  Tycker dessutom att det är väldigt roligt att du börjat blogga igen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade du också "problem" med att det flagade fort? Jag skyller på underlacksbristen att det började chippa efter en halv dag ungefär.

   Radera
  2. Nja, det vet jag förstås inte... Svårt att minnas för jag fotade det aldrig, så det hamnade aldrig på bloggen.

   Radera
 5. (Mittersta stycket i kommentaren ovan är såklart ett svart på kommentaren du lämnade på min blogg till inlägget om min haul från Mallorca :) Ibland går det lite väl fort!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Jag förstod nästan det.

   Radera
 6. Älskar Infra Red! Ser jättefint ut på dig.

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Jajamensan. Men lite för lite röd med tanke på namnet.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!