Sidor

söndag 16 juni 2013

Hipp hurra!

Idag fyller lilla bloggen två år. Med tanke på att jag var på vippen att lägga ner den för en dryg månad sedan så tänkte jag först ge blanka fasen i att uppmärksamma att det idag är födelsedag här, men å andra sidan - det faktum att jag inte lade ner bloggen kan kanske vara anledning nog att fira. 

Så jag tänkte så här, jag ger bort de här två lacken till någon av er som skriver en kommentar till det här inlägget. Köpte dem till mig själv igår och tänkte att jag kunde passa på att köpa dubbletter och ge bort, bara för att ni är så gulliga.


Någon av er kommer alltså få grönprickiga Rain Forest Canopy och gula Electric yellow från Maybelline Color show.

Ni behöver inte Twittra, Facebooka eller dela på er egen blogg för att ha chansen att få de här lacken. Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar, inklusive en giltig mailadress,  och sedan kommer jag låta slumpen avgöra vem som "vinner". Skriver du 18 kommentarer har du ändå bara en chans, det ska vara lika för alla och rättvist så det svider.
Jag lottar vinnaren på torsdag, vilket betyder att du har till onsdag 19 juni klockan 23:59 på dig att lämna din kommentar.

Alltså: Lämna en kommentar innan 23:59 19 juni 2013 för att vara med. Lycka till.

Utlottningen avslutad.