Sidor

tisdag 4 juni 2013

H&M, Mint madness + Smitten polish-bonus

Jag är sjuk! Stackars, stackars mig... Jag har tråkigt också så jag slänger upp ett inlägg idag med bara för att roa mig själv.


Om ett lack heter Mint madness ska det vara mintgrönt tycker jag. Kanske är det här aningen för mörkt för att vara spot on dock, jag tycker mest det påminner om sådan där lysmassa som man ofta hittar på urtavlan på gamla klockor så att visare och index ska lysa i mörkret. Tyvärr var det här inte ett glow in the dark dock, det hade gjort det lite roligare än vad det faktiskt är.


Krämformula och pastell. Kräver alltså minst tre lite halvsega och fluffiga lager för att bli opakt och sluta vara randigt. Ungefär som vanligt alltså. Det torkar hygglig snabbt med Seche vite ovanpå, så jag har inga klagomål på den punkten.


Mint madness matchas bäst med mynta. Som jag tänker göra mojitos av. Så bort läskiga halsont så det smakar gott!

Betyg 2,5/5.


Och som en liten bonus var jag "tvungen" att testa mintgröna Pink goes good with green från Smitten polish ovanpå det här.  Bara ett lager av PGGWG ovanpå Mint madness. Lite för lite glitter då tycker jag nog samt det tråkiga att de fyrkantiga gröna glittren, som jag nästan gillade mest av allt med PGGWG försvinner helt i den lite mörkare basfärgen. Jag föredrar det på egen hand faktiskt.