Sidor

måndag 17 juni 2013

Födelsedagsnaglar: H&M, Lemon tree

Pinfärsk manikyr får ni se idag. Knappt så det har hunnit torka ens en gång, men det är ju Seche vite på så det är straxt kirrat.
Ville ha något glatt på naglarna idag eftersom, jo - det är min födelsedag idag. Jag fyller inte 22 men min hjärna tror det.


Något glatt ville jag ha alltså, och i otestade lådan stod reafyndet Lemon tree från H&M (röda prislappar är himla trevligt ibland, don't you think). Knallgult med en hint åt orange. Det är inte primärgult alltså utan med en aning rött i sig. Inte jätteolik Sun worshiper från China glaze, fast i det här fallet utan neon. Det gör alltså inte ont i ögonen att titta på det här.
Och bara för att jag kunde så gjorde jag lite röda prickar med Adventure red-y från China glaze. Som jag för övrigt har på tårna just nu.


Tre lager av Lemon tree. Fortfarande lite flammigt. Jag säger att det är crelly-formula på det här. Som ni ser var jag duktig på att kladda också när jag målade. Kan bero på att jag inte är så himla bra på att hantera ladugårdsdörren H&M har som kork på den här flaskan, eller på att det var ett och annat strå i penseln som var lite för långt, eller på att det var rinnigt samtidigt som det var lite segt. Om ni hänger med på vad jag menar.


Visste direkt att jag ville matcha med en prästkrage eller två, även om de drar lite mer åt grönt. När det för en gångs skull inte regnar på min födelsedag gäller det att passa på att matcha med utesaker.

Betyg 3,5/5

Nu ska jag göra tårta!