Sidor

lördag 8 juni 2013

Depend #361

Nu är det väl ändå sommar? Solen skiner, himlen är blå och jag nyser non stop. Så där så man vet att det är allergi och inte min tråkiga förkylning som gör det. Och då smäller jag till med lite hav på naglarna, för det är vad jag tycker det här Dependlacket ser ut som, det med det spännande namnet 361. (Undrar hur trötta de på Depend är på att vi bloggare dissar att de har nummer i stället för namn?)


Ljuvlig nyans på det här lacket. Havsgrön jelly. Bara jag som tänker på Ariel i "Den lilla sjöjungfrun"? Och så blått skimmer i det. Får lite känsla av solblänk på vågor långt ute till havs. Eller som hav ser ut i resekataloger. Om det stämmer eller inte vet jag inte för jag tillhör folket som tycker det är lite läskigt med båt och hav. Dels det där med djupa vatten under en, och så blir jag sjösjuk som jag vet inte vad. Men jag har livlig fantasi i varje fall.


Så kommer vi till appliceringen av denna seghet på flaska. Som synes bildar det gärna vallar. Och här har jag tre lager och vnl. Och det följer väldigt gärna med penseln när man målar, sådär tuggummisegt liksom. Jag gillar färgen men kanske inte så mycket att jag tycker det var värt allt besvär.


Bor ganska långt från närmaste tropiska hav, eller något hav (nära en sjö dock, och en å), så jag greppade min ljusgröna Iittala-ljuslykta för den är ganska nära i färg. Tycker jag i varje fall.

Betyg 3/5