lördag 8 juni 2013

Depend #361

Nu är det väl ändå sommar? Solen skiner, himlen är blå och jag nyser non stop. Så där så man vet att det är allergi och inte min tråkiga förkylning som gör det. Och då smäller jag till med lite hav på naglarna, för det är vad jag tycker det här Dependlacket ser ut som, det med det spännande namnet 361. (Undrar hur trötta de på Depend är på att vi bloggare dissar att de har nummer i stället för namn?)


Ljuvlig nyans på det här lacket. Havsgrön jelly. Bara jag som tänker på Ariel i "Den lilla sjöjungfrun"? Och så blått skimmer i det. Får lite känsla av solblänk på vågor långt ute till havs. Eller som hav ser ut i resekataloger. Om det stämmer eller inte vet jag inte för jag tillhör folket som tycker det är lite läskigt med båt och hav. Dels det där med djupa vatten under en, och så blir jag sjösjuk som jag vet inte vad. Men jag har livlig fantasi i varje fall.


Så kommer vi till appliceringen av denna seghet på flaska. Som synes bildar det gärna vallar. Och här har jag tre lager och vnl. Och det följer väldigt gärna med penseln när man målar, sådär tuggummisegt liksom. Jag gillar färgen men kanske inte så mycket att jag tycker det var värt allt besvär.


Bor ganska långt från närmaste tropiska hav, eller något hav (nära en sjö dock, och en å), så jag greppade min ljusgröna Iittala-ljuslykta för den är ganska nära i färg. Tycker jag i varje fall.

Betyg 3/5

10 kommentarer:

 1. Synd på formulan, men färgen är härlig. :-) Bonusdottern är glad att du är tillbaka och matchar lacken igen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är ju himla vacker faktiskt.
   Lovar att matcha mitt bästa. Vad gör jag inte för mina läsare och deras bonusbarn. :)

   Radera
 2. Snyggt är det, lacket, och lyktan med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade fyra sådana lyktor, men en av dem har ena katten dängt i golvet så nu har vi bara tre.

   Radera
 3. Jag älskar det här lacket! Färgen och skimret är ljuvligt och själv hade jag inga problem med formulan alls utan tyckte att det var ett väldigt lättmålat lack och dessutom av typen som får mina naglar att ser längre och snyggare ut (bilder kommer ev på måndag). Synd att du hade otur med formulan i din flaska eller att den inte passade dig/dina naglar. När det gäller Depend tror jag svaret är "inte tillräckligt trötta än" för när dom blir trötta nog kanske dom börjar ge oss riktiga namn. LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då gissar jag på dålig flaska. Har aldrig haft problem med Depend förut men vallarna som blev av det här - maj gawd!

   Radera
 4. Ojjj vad snyggt... Antar att du fått ett måndagsexemplar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar inte bättre. Kanske kan lösas med lite thinner. Hoppas jag.

   Radera
 5. Jag har det och jag älskar det! De har iaf namngett sin rough sparkle kollektion :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland ger de namn men oftast inte. Vilket är synd för jag har lättare att komma ihåg ett namn än en siffra. Jag låter bli att köpa Depend ibland för att jag inte vet om jag redan har lacket eller inte.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!