Sidor

måndag 24 juni 2013

Color club, Age of aquarius

Under grodan och kronan från igår bar jag det här lacket. Eller bär faktiskt för jag sitter allt här med full grodmundering på mig. Kommer åka av snart dock och bli något annat som jag inte har bestämt mig för än.


Age of aquarius kom med i min senaste Glossybox och tur var väl det. Jag hade aldrig köpt det på egen hand nämligen eftersom turkosa lack inte är det första jag lägger i min kundkorg. Det drar lite mer åt grönt än vad mina bilder visar och är så knalligt att jag hade misstänkt det för att innehålla neonpigment om det inte vore för att det torkade blankt. Jag hoppade omkring i vardagsrummet och vrålade lite när jag målat klart med det här, så förtjust blev jag. Freaking fantastic!


Appliceringen var åt det jobbiga hållet, men inte så jobbigt att det inte är värt det. Det är lite tjockt och en aning segt och efter de tre (fluffiga) lager jag har här kan jag ändå uppleva att det är lite flammigt här och var. Eventuella svarta prickar ni ser på mina naglar beror på att jag fått skräp i min Seche vite. Rimmar illa med en tunn plånbok.


Insåg ganska omedelbart att jag inte skulle ha något att matcha det här med så klarglas it is. (Ja,ja, den har rosa botten - I don't care.) Fick den här lätt over size-ade nagellacksflaskan av mina föräldrar när jag fyllde år. Klart att en nagellacksnörd som jag ska ha en sådan stå i hyllan. Dessutom bestämde jag och min bror att det var vuxenpoäng på att ha fullständigt onödiga glasprylar. Han fick en glasskulptur han med. (Jag och mina bröder fyller år i åldersordning och varannan dag - det ni!)

Betyg 4/5