Sidor

tisdag 25 juni 2013

China glaze, Too yatch to handle

Man skulle kunna tro att jag kör en repris på gårdagens turkosa Color club-lack, men det här är alltså det enda lacket jag köpte från China glaze Sunsational-kollektion. Too yacht to handle köpte jag kanske allra mest för namnets skull, turkost är ju som sagt inte den första färgen jag ploppar ner i en varukorg.


Snarlikt det jag visade igår men mer blått och därmed mer en ren turkos. Lika neonigt i tonen dock och jag erkänner glatt att jag inte vet om det här innehåller neonpigment (Är inte det här en neonkollekion? Jag har fått för mig det?) för jag var snabb med Seche viten här för jag hoppades att det skulle jämna ut sig.


Ganska så jobbig formula faktiskt. Omöjlig att måla tunna lager med för det blev det bara bald spots av. Redigt tjockt och fluffigt och bildar gärna vallar. Jämnar ut sig lite under Sechen men inte så att jag inte sitter och stör mig på åsarna jag har över naglarna.


De här solglasögonen kom Lilla E hemskuttande med i söndags. Jag som vill ha den modellen i regnbågens alla färger blev milt sagt lite avis. Fast allra helst vill jag ah ett par gula, ett par röda, ett par gröna och ett par blå. De här kommer visst från rean på Kapp Ahl.

Betyg 2,5/5