Sidor

onsdag 19 juni 2013

China glaze, Dandy lyin' around

Börjar med en påminnelse - vid midnatt idag går tidsfristen ut för att delta i min födelsedags-give away. Klicka in dig på det här inlägget för att delta i utlottningen. Vinnare meddelas i morgon, torsdag. Lycka till.


Och nu tittar vi på ett vitt lack, Dandy lyin' around från China glaze vårkollektion Avant Garden. Faktiskt det vackraste vita jag har slabbat på mina naglar någonsin. Jag trivs överraskande bra i det här. Kan kanske bero på att det inte bara är vitt utan även innehåller skimmer som jag vill påstå är i silver. Men jag vet inte vad det är med det här som gör att jag upplever att det drar lite åt grått, eller blått, eller rosa, eller gult beroende på vilka ljusförhållanden  jag har. Det blir liksom aldrig kritvitt utan känns mjukare.
Röda prickar säger ni? Ignorera dem. Hade lyckats få lite rött i penseln till Seche viten... *svär*


Appliceringen var däremot inte riktigt lika rolig. Det här är fem lager. Hade det varit ett holo hade det varit holosjukt för det var så det betedde sig. Flammigt ojämt, omöjligt att gå över samma ställe två gånger och behålla lacket på nageln. Sedan kom jag på det. Tunna lager. Vänta. Nästa tunna lager. Tills jag var nöjd.
Det torkade och härdade ändå förvånansvärt fort med Seche vite. Tycker jag det var värt besväret? Tveklöst ja. Jag älskar det här.


Försökte hitta någon bollig maskros att matcha med men hade inte sådan tur. Gissar annars är det är inspirationen till namnet Dany lyin' around eftersom maskros heter dandelion på engelska. Tur att jag hade sockerbitar att matcha med i stället.

Betyg 4,5/5 och ja - det är aplliceringen som drar ner betyget. Hade lätt varit en fullpoängare annars.