Sidor

onsdag 12 juni 2013

BB Couture, Briquette

Från mitt pyttelilla arkiv drar jag idag fram den här gråingen. Briquette från BB Couture tillhör deras vitsigt döpta Six shades of grey-kollektion, och jag har skaffat mig tre av dem. Det här är även det lack som skymtade under mitt egenfrankade Courage.


Bar det någon gång i maj så minnet är lite dimmigt. Det blir så när man inte antecknar något (note to self - börja anteckna). Kan däremot se att det här är en ganska så mörkt grå nyans med silverskimmer i. Minns att jag trivdes i det också. Jag har alltid gillat grå lack, de känns lite mjukare än svart men ändå lite edgy.


Jag har bestämt för mig att det här är två lager lack och som jag minns det (inte alls) så var det inga problem att lacka med. Jag brukar komma ihåg bättre om det var krångligt på något sätt och eftersom jag inte minns något tror jag att det var problemfritt. Ser ju lite spill i nagelbanden, men det kan lika gärna varit jag som var klantig.


Svårt att matcha grå lack med annat än stenar. Särskilt som jag inte hade några briketter att namnmatcha med. Vi gasolgrillar nämligen.

Betyg 4/5