Sidor

fredag 31 maj 2013

Totally Klaine, Teenage dream

Kan en Klaine-kollektion vara komplett utan en Teenage dream? I think not.


Och gillar jag det här då? Klart som korvspad att jag gör! Här är det ungefär lika delar rosa och orange vilket ger ett underbart korallorange lack. Med guldflakes! Jajamensan! Jag hade tänkt mig ett mer tuggummirosa lack, men jag är faktiskt mer nöjd med slutresultatet än visionen den här gången.


Skulle jag rangordna de här lacken så skulle det här komma tvåa. Ettan har jag inte visat än. Jag kan rangordna dem sedan om ni vill, i en kollektionssammanfattning. It's up to you. Eller mig. Jag kanske vill göra sammanfattning. Kom jag på. Och på min blogg gör jag väl ändå som jag vill? Just det.


Fick fina rosor när jag spelade död/ängel i vår slutproduktion. En av dem var den här sötnosen som nästan stämmer helt i färgen.

Teenage dream alltså, varför behöver en Klaine-kollektion det lacket?
Jag har ju redan berättat om hur Kurt träffade Blaine när han var utsänd som spion till Dalton Academy. Något av det första som hände då var att Kurt fick se Warblers, med Blaine i spetsen, sjunga Katy Perrys "Teenage dream". Kan ha varit love at first sight där.


Vi tar väl versionen som gör ont också. Blaine framför nämligen "Teenage dream" i en aukustisk version med bara honom själv och ett piano i episod 4x4 som heter "The break up". Just det... Videon är fan made, och musiken är singeln snarare än den version som är i avsnittet. Vilket är tur det eftersom Blaine faktiskt brister i gråt när han sjunger då.


Aw shucks! Might cry again...