Sidor

onsdag 29 maj 2013

Totally Klaine, Dalton Academy Warblers

Dalton Academy är skolan som Kurt ska spionera på (för sin egen skolkörs räkning) när han träffar Blaine. Blaine går på Dalton och är deras körs, Dalton Warblers, solosångare. Så att göra ett lack som heter Dalton Academy Warblers låg inte så långt bort i tankevärlden. 


För mörk bas igen. *suck* Och det finns röda hjärtglitter i det här, som jag inte fick upp på naglarna hur mycket jag än fiskade efter dem (inte värst ihärdig om jag ska vara ärlig). De jävlarna. Annars var min tanke ett marinblått lack med röda och blå glitter i. Och det är ju det jag har här. Plus lite silverglitter som mest ser blått ut på grund av basen.


Det var när jag målade med det här som topplacksproblemen  började visa sig så det ser mycket ojämnare ut på mina bilder än vad det egentligen var. Dessutom är det fotograferat dag två eller så, så det är ganska slitet. Jag är inte jättenöjd med det här, men inte jättemissnöjd heller. Det här är andra försöket med det här lacket och med tanke på vilken katastrof version 1 var, så är det här jättetjusigt även om det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig det inne i mitt huvud.


Ni börjar ana inspirationen va? Jag har två Glee-album (än så länge) varav Warblers-albumet är det ena. Dalton Academy har skoluniform. I marinblått med röda detaljer. Och grå byxor. Josåatte...


Och så ett litet prov på hur det låter när Dalton Warblers stämmer upp i sång. Här "Silly lovesongs" som i original sjungs av Paul McCartney & the Wings. Bara stillbild, men det låter bra i varje fall.