Sidor

tisdag 28 maj 2013

Totally Klaine, Courage

Dags för Courage av mina egenfrankade Totally Klaine-lack. Följer alfabetet och det här är på tur. Kollektionens effektlack, här över mörkgrå Briquette från BB Couture.


Glitterlack alltså. Ganska mycket vitt så jag tycker det passar fint på mörka lack. Annars är det en myriard av färger och former på glittren, men alla ganska små och de flesta är matta.


Rätt så tätt är det trots allt, det här är bara ett lager över det grå. Man skulle alltså kunna få det opakt på gissningsvis fyra eller fem lager, men jag besparar mig den huvudvärken för att få bort det när jag tröttnat.


Bar lacket på min bröllopsdag i början av maj, och då hade jag fått så här vackra rosor av älskade maken.

Namnet på det här lacket kommer från ett sms som Blaine skickar till Kurt med den enkla ordalydelsen "Courage". Kurt är (var) McKinley Highs enda öppet homosexuelle elev och han har fått ta mycket skit för det. Blaine ville att han skulle visa mod och ha ork och styrka att ta sig igenom motgångarna. Detta enkla meddelande betydde så mycket för Kurt att han bland annat gjorde ett collage med ordet. Det syns på bilderna/gifarna här nedan.