Sidor

måndag 27 maj 2013

Totally Klaine, Come what may

Lack nummer två i Totally Klaine-kollektionen är Come what may, eftersom jag går i bokstavsordning. Mer om inspirationen till lacket längst ner. Kan utfärda en spoilervarning om man inte sett säsong 4 av Glee.


Skirt ljusrosa ville jag ha det, med lite silver och lite guld. Jag var ute efter en lite romantisk känsla, med stråk av dimma och lätt snöfall. I detta finns det rosa och holografiska stjärnor, holomånar, guldhexagoner och ett och annat rosa hjärta, som dock vägrade att visa sig på bild. Hjärtglittren har jag överlag haft problem med att få upp ur flaskorna. De jävlarna.


Hade överlacksproblem här, eftersom mitt Poshé tjocknat rejält, därav att det ser lite randigt och tjockt ut. Det var så segt att det drog med sig själva lacket.
Annars är jag faktiskt nöjd med det här. Det blev kanske inte precis som jag hade tänkt mig det från början, men ändå ganska så vackert.


Och vad ska man matcha ett ljusrosa lack med vita stråk i om inte med äppelblom som precis håller på att slå ut?



Är man Klainer så gör det här lite ont...
Låten "Come what may" kommer från filmen Moulin Rouge och sjungs då mellan Christian och Satine. Här är det Blaine som sjunger om sin kärlek till Kurt. Det här är alltså efter att det har tagit slut mellan Kurt och Blaine, och det är en drömsekvens. När jag såg det här avsnittet grät jag så det skvalade, så där så att älskade maken blev lite orolig. Så är det när man är blödig och lever sig in i historien lite för mycket. Tittar ni på klippet kan ni nästan se varifrån jag fick min inspiration. Det är en vacker kärlekssång om inte annat.