måndag 27 maj 2013

Totally Klaine, Come what may

Lack nummer två i Totally Klaine-kollektionen är Come what may, eftersom jag går i bokstavsordning. Mer om inspirationen till lacket längst ner. Kan utfärda en spoilervarning om man inte sett säsong 4 av Glee.


Skirt ljusrosa ville jag ha det, med lite silver och lite guld. Jag var ute efter en lite romantisk känsla, med stråk av dimma och lätt snöfall. I detta finns det rosa och holografiska stjärnor, holomånar, guldhexagoner och ett och annat rosa hjärta, som dock vägrade att visa sig på bild. Hjärtglittren har jag överlag haft problem med att få upp ur flaskorna. De jävlarna.


Hade överlacksproblem här, eftersom mitt Poshé tjocknat rejält, därav att det ser lite randigt och tjockt ut. Det var så segt att det drog med sig själva lacket.
Annars är jag faktiskt nöjd med det här. Det blev kanske inte precis som jag hade tänkt mig det från början, men ändå ganska så vackert.


Och vad ska man matcha ett ljusrosa lack med vita stråk i om inte med äppelblom som precis håller på att slå ut?Är man Klainer så gör det här lite ont...
Låten "Come what may" kommer från filmen Moulin Rouge och sjungs då mellan Christian och Satine. Här är det Blaine som sjunger om sin kärlek till Kurt. Det här är alltså efter att det har tagit slut mellan Kurt och Blaine, och det är en drömsekvens. När jag såg det här avsnittet grät jag så det skvalade, så där så att älskade maken blev lite orolig. Så är det när man är blödig och lever sig in i historien lite för mycket. Tittar ni på klippet kan ni nästan se varifrån jag fick min inspiration. Det är en vacker kärlekssång om inte annat.

16 kommentarer:

 1. Gulligt lack... sockersött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag var ute efter så TACK! :)

   Radera
 2. Åh så ljuvligt! Helt klart ett sött och romantiskt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Jag gillar det själv kanske lite oväntat mycket.

   Radera
 3. otroligt fint lack och jättefin matchning. Jag gillade det här jättemycket!

  SvaraRadera
 4. Sååå sött!
  Det påminner mig lite om Penny...Penny...Penny! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jenny... Jenny... Jenny... ;)

   Radera
 5. Sockersött!
  Förutom hjärtjävlarna förstås ;) lol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De där jävla hjärtana är med i ett till lack. Fick inte upp dem ur flaskan då heller. De jävlarna. ;)

   Radera
 6. Men det passar ju bra faktiskt. Hjärtan är lite flyktiga sådär när man minst önskar det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, precis. Men jag hade ju hoppats på LITE samarbetsvilja i varje fall. Tji fick jag. ;)

   Radera
 7. Mycket skirt och romantiskt lack! Inte min kopp te (men vad fasen, jag är ju rätt ensidig i mitt färgval ;-)), men det är fint ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså... Jag är förvånad över att jag tycker om det så pass mycket som jag gör. Älskade maken tyckte det såg läbbigt ut. "Som att du inte har några naglar" tror jag är ett ganska korrekt citat. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!