Sidor

måndag 1 april 2013

Viva la Diva #121

Ännu ett lack som jag fått av den ljuva Cactus. Hon är snäll hon. Egentligen är jag inget fan av Viva la Diva, men det här ville jag ändå testa när jag fick chansen. 


Lila är en av de mer svårfotograferade färgerna. Här finns det dock en anledning till att 121 slår över så mycket i blått, det är nämligen en lila bas med blått skimmer i. Jag tycker skimret är ganska så tydligt och jag inbillar mig aldrig att det här skulle kunna vara en duokrom, som man kan göra ibland när det är uppbyggt så här.


Anledningarna till att jag inte är förtjust i Viva la Diva är många. Jag tycker det är ganska dålig kvalitet och en av de värsta missfärgningar jag någonsin fått var av just ett VlaD-lack. Jag är en långsint j**el.
Det här krävdes det tre lager av för att sluta vara flammigt och det tycker jag var minst ett lager för mycket med tanke på att jag inte direkt snålade och basfärgen ändå är så pass mörk. Dåligt pigmenterad känner jag. Nog för att jag ofta målar tre lager av bara farten numera, men ändå. Känner mig inte helt nöjd med täckförmågan även om jag tycker färgen var fin.


Matcha lila är också ett problem (typiskt att jag ungefär hur många otestade lila som helst i lådan). Hittade till sist en lila penna med lila, fluffigt grepp på. Fick duga.

Betyg 3/5