tisdag 9 april 2013

Stängt

Vet ni vad? Nu tappade jag lusten.
 Men det här är roligt i varje fall.


11 kommentarer:

 1. Tråkigt att läsa att du inte har lust, men det är väl så med allt i livet, det kommer och går.

  Det där klippet däremot, herregud, jag har skrattat så att tårarna sprutar.

  SvaraRadera
 2. Alltså, det där är bland det bästa jag sett på YouTube!!! Jag skrattade så tårarna sprutade :)

  SvaraRadera
 3. Ibland behöver man en liten paus! Känner man inte för att blogga så ska man inte göra det. Jag finns kvar här när du känner för att börja på att igen.

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt, men jag hoppas som sagt att du kommer hitta tillbaka till lusten att blogga, jag kommer att sakna dig.

  SvaraRadera
 5. Kan bara instämma i att dina inlägg blir saknade, hörde av LeLack på jobbet idag att du sagt tack och hej och jag hoppas att det är tillfälligt för även om jag inte kommenterar så mycket så läser jag och jag har alltid gillat dina inlägg! Kram

  SvaraRadera
 6. Hörru. Strunt i dumbollarna. Du är smart och fin och bra och dina åsikter om saker och ting är precis lika rätt som andras. Fast det vet du redan! Det är alla andra som inte vet det. Jag hoppas du kommer tillbaka snart, men stressa för Guds skull inte! <3

  SvaraRadera
 7. Vi ses om ett tag. Tror jag.

  SvaraRadera
 8. Hoppas lusten kommer tillbaka! Jag väntar gärna det där "taget" Massor av kramar!

  SvaraRadera
 9. Tycker som de andra att det är trist att du har tappat lusten. Ta en paus och gör andra roliga saker istället, så kommer du tillbaka när du känner för det :).

  Tack för videon, den behövdes just nu, då min nyopererade fot börjar kännas vid. Skitkul videoklipp och exakt min humor:).

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
 10. Min personliga önskan är att du en vacker dag kommer tillbaka. Det finns så många orsaker till varför jag kommer sakna dig... Dina högst personliga matchningar, dina kvicka kommentarer med högt i tak, alla vackra lack du äger och sist men inte minns för att du verkar vara en underbar person med så många vettiga åsikter.

  Och om jag inte får som jag vill hoppas jag att du är bekväm med ditt val och ändå bibehåller ditt lackintresse. Om än lite mer i skymundan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu fick du mig att gråta lite.

   Det är inte det att jag inte vill, det är att jag inte orkar. Jag gissar att jag är tillbaka om en vecka eller tre, men jag kan ha fel. Måste andas ett tag.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!