Sidor

tisdag 2 april 2013

China glaze, Shape shifter

Det är inte så bra när man känner att man lackar på något bara för att få det överstökat va? I och med den här lackningen kan jag lämna Transition-lacken bakom mig. Undrar när jag ska lära mig att jag inte tycker det är roligt med den här typen av effektlack?


I detta fall ändrar lacket färg när man adderar topplack. Topplack vill man ha mest hela tiden, så det är jobbigt att låta bli.
Shape shifter är metalliskt grått utan topplack för att bli mörkt marinblått med topplack. Väldigt tydlig skillnad när det är "färskt" men då jag målade det här på Stora J för några veckor sedan så råkar jag veta att effekten tappar färg efter ett par dagar och återgår till att vara grått igen. Undrar vad det beror på...


Opaciteten klagar jag inte på för jag har bara två lager här. Det torkar faktiskt rätt så snabbt även utan topplack så jag klagar inte på det heller. Men det är väldigt rinnigt och hittar utan problem ner i nagelbanden så jag klagar på det. Och så klagar jag på att det inte är så roligt faktiskt. 


En kryddkruka i blått som ligger på vår nya bänkskiva i grått fick bli dagens matchning. Känner mig inte mer inspirerad än så.

Betyg 2/5

Edit: Det missfärgar som fan! ja, jag svor. Man gör det när man blir blågrå om nagelband och eventuella skavanker på naglarna. Grrr...