tisdag 2 april 2013

China glaze, Shape shifter

Det är inte så bra när man känner att man lackar på något bara för att få det överstökat va? I och med den här lackningen kan jag lämna Transition-lacken bakom mig. Undrar när jag ska lära mig att jag inte tycker det är roligt med den här typen av effektlack?


I detta fall ändrar lacket färg när man adderar topplack. Topplack vill man ha mest hela tiden, så det är jobbigt att låta bli.
Shape shifter är metalliskt grått utan topplack för att bli mörkt marinblått med topplack. Väldigt tydlig skillnad när det är "färskt" men då jag målade det här på Stora J för några veckor sedan så råkar jag veta att effekten tappar färg efter ett par dagar och återgår till att vara grått igen. Undrar vad det beror på...


Opaciteten klagar jag inte på för jag har bara två lager här. Det torkar faktiskt rätt så snabbt även utan topplack så jag klagar inte på det heller. Men det är väldigt rinnigt och hittar utan problem ner i nagelbanden så jag klagar på det. Och så klagar jag på att det inte är så roligt faktiskt. 


En kryddkruka i blått som ligger på vår nya bänkskiva i grått fick bli dagens matchning. Känner mig inte mer inspirerad än så.

Betyg 2/5

Edit: Det missfärgar som fan! ja, jag svor. Man gör det när man blir blågrå om nagelband och eventuella skavanker på naglarna. Grrr...

18 kommentarer:

 1. Nej det här är inga lack som på något vis har lockat mig. Jag har väldigt svårt att låta bli topplacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så. Topplack som är så trevligt, liksom.

   Radera
 2. Ååå, väldigt spännande att det växlar färg tillbaka efter ett tag! Måste gräva ner mig i innehållsförteckningarna på de här snart, jag har inte hunnit med det *skäms*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anade att du skulle gå igång på det. Händer under Seche vite i varje fall. :)

   Radera
 3. Synd på en så fin ide från CG. Hela kollektionen är ju kass vad jag förstått,och jag som var sååååå intresserad från början.Tur att det inte blev nått köp ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan sammnfattas i ett ord - gäsp.

   Radera
 4. Vet du, jag tycker vi tar och lägger hela den här kollektionen bakom oss. Ganska meningslös i mitt tycke. Men jag ser fram emot Cactus grävande om de här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gud ja. Var ju inte sugen alls på att testa det jag hade kvar.

   Radera
 5. Hrmm inte riktigt min kopp te..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä för 17 - undvik. Här sitter jag med blå nagelband... :(

   Radera
 6. Jag var inte heller så imponerad av Tranzitionlacken, effekten var alldeles för mesig för att de ska fylla en funktion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite av en gäspning, som sagt.

   Radera
 7. Detta lockade mig inte så mycket tyvärr...:-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mig heller. Förstår inte varför jag skaffade det. :/

   Radera
 8. Det ser så... tråkigt ut :| bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde inte sagt det bättre själv.

   Radera
 9. Jag förstår inte riktigt vitsen med de här, faktiskt. Man kan ju lika gärna måla på ett annat färgat lack. Då kan man ju också använda överlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Det är >gäsp< outhärdligt tråkigt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!