lördag 2 mars 2013

Smitten polish, Who steals a dead woman's shoes?

Tydligen kunde jag inte hålla mig borta från Wickedly Smitten-kollektionen någon lägre stund. Jag hade planer på att köra en Smitten-vecka nästa vecka, men så kom jag på att det inte är läge för glitterfnatt på naglarna vissa dagar nästa vecka, så jag gör som jag brukar - anfaller. Valde att börja med det lack som lockade mig minst, det med det sju mil långa namnet. Who steals a dead woman's shoes?, kommer hädanefter kallas WSADWS.


Hela kollektionen Wickedly Smitten är alltså inspirerad av musikalen Wicked som handlar om häxorna från "Trollkarlen från Oz". Och det här ska då vara de skor vi är vana vid att de är röda. De är visst silver i boken men blev röda i filmen för att det var en av de första färgfilmerna. Så nu vet vi det. Roligt att få lära sig något nytt.
Lacket då? Jo det är massor med glitter i blått och silver. Nu har jag, faktiskt, tittat på det i lupp och tyckt mig kunna se både lite tukost glitter samt holodamm. Minsann. Allt i en ofärgad bas.


Egentligen passar WSADWS allra bäst som ett layeringlack, men eftersom jag är envis som en fastspikad åsna ville jag testa det själv. Det här är tre lager med lika många lager Poshé över. Visst är det lite glest här och var men på det stora hela tycker jag täcker ganska så bra. Den där genomskinligheten stör inte ett dugg. Jag tycker det här var överraskande vackert, det ser ut som krossade juveler på naglarna. Discokula och glitterfest.


Lite matchning med en blå glasvas eftersom jag inte har några glittriga skor. Vas från IKEA någongång för jättelänge sedan.

Betyg 4/5

Vissa av mina läsare har kanske kopplat att det ligger ganska mycket bakom mitt droppande av Blå Måndag. Jag har stött och blött min hjärna om jag skulle berätta bakgrunden till mitt beslut och nu har jag gjort det. Vill ni veta har jag skrivit om det här. Själv är jag färdig med det nu.

16 kommentarer:

 1. Åh, jag säger bara kram!! Ta hand om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker. Det går bättre.

   Radera
 2. Svar
  1. Oh ja. Och det är inte ens det bästa i kollektionen. :)

   Radera
 3. Det är lustigt, det lockade mig minst också men efter att jag bar det är det en av mina fyra favoriter. En kollektion är bra när fyra av fem lack är nummer ett... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror (och hoppas) att det kommer bli VÄLDIGT svårt att rangordna den här kollektionen. De är så himla fina...

   Radera
 4. Nej, det här lockade inte mig det minsta.

  Jag har läst ditt andra inlägg. Härmed skickar jag dig en bamsekram. Du kommer att komma ur det här, men det tar tid och är ett helvete under tiden. Man måste inte alltid vara stark ibland behöver man få ut all skit som man har inombords.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kommit ur värre saker förr, så det vet jag att jag gör. Men just nu mår jag lite sådär. Då värmer det ungefär hur mycket som helst att få en bamsekram skickad till sig.

   Radera
 5. Detta gillade jag skarpt!

  SvaraRadera
 6. Skickar en mental kram över landet...

  SvaraRadera
 7. Ta hand om dig & en cyber kram skickar jag till dig. Btw snyggt lack :)

  SvaraRadera
 8. Vilket fantastiskt lack! Och ett starkt och modigt blogginlägg dessutom. *KRAM*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kramen. Jag gillar kramar. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!