Sidor

onsdag 6 mars 2013

Smitten polish, Travelling by bubble

 Efter en liten paus från glitterlacken går jag nu all in och tänkte riva av mina resterande Smitten polish i en ganska så rasande takt. Med andra ord fortsätter vi med Wickedly smitten-kollektionen, bara för att den är underbar.


Nästa fantastiska skapelse på tur fick ljuvligt blå Travelling by bubble bli. Alltså - jag får sådana sommarvibbar av det här att jag nästan kan känna gräset mellan mina bara tår. För det är exakt de här färgerna jag tycker himlen har när solen precis börjar gå ner och färgar några små molntussar rosa. Så här ser himlen bara ut på sommaren, då när det nästan inte ens blir mörkt ute. Högsommar.
Himmelsblå bas med blå och rosa cirkelglitter i varierande storlekar. Vilsam och vacker och full med löften om vackra sommarkvällar. Jag längtar.


Basen är lite skir och jag har använt fyra lager här. Det är inte svårlackat på något sätt, men lagren krävdes för att slippa ifrån VNL. Så klart kan man lägga det ovanpå underklädeslack, men jag föredrar att bära mina lack som de är.


Hade svårartade problem att hitta något att matcha med. Till slut föll mina ögon på denna penna med blått snirkligt mönster, och den ljusaste nyansen stämmer med basen och den mörka med glittret. Ungefär i varje fall.

Betyg 4/5