Sidor

söndag 10 mars 2013

Smitten polish, Pink goes good with green!

Först av allt vill jag be om ursäkt två gånger. 
För det första ser mina nagelband för jävliga ut på de här bilderna (ja, jag svor). Jag och maken städade nämligen vårt kylskåp på det där grundliga sättet igår och mina städhandskar var spårlöst borta. Var tvungen att knäppa bilderna fort efter det eftersom lacket började lossa på grund av mycket vatten i kombination med Seche vite-metoden.
För det andra har jag ju bloggat seriöst dåligt den här veckan. Alltså förlåt för det, men jag har gleekat ihop totalt. Ja alltså tittat på Glee. Och läst fan fiction om Kurt och Blaine (Klaine). Det är inte bara bloggandet som blivit lidande, igår spenderade jag hela dagen med att läsa en mycket lång fan fiction som min kära klasskamrat I "langat" till mig. I need my Klaine.


Med det sagt tittar vi på det näst sista av Wickedly Smitten-lacken, det mintgröna Pink goes good with green! Skir mintgrön bas med rosa, lila och mintgröna glitter i varierande storlekar och former. Personligen gillar jag de fyrkantiga gröna lite extra mycket.


Skir sa jag, och skirt är det. Jag har fyra lager här och ändå är det inte helt täckande. Kan vara en bra idé med underkläder med andra ord. Jag tror jag ska testa samtliga av de här lacken med underkläder en annan gång, men jag är sådan att jag alltid vill prova mina lack på egen hand om de inte är absoluta layeringlack.
Man skulle ju kunna tro att det här skulle sluka överlack, men jag var nöjd med två lager faktiskt. Kanske aningen ojämnt men ingenting jag inte kunde leva med.


Mintgröna solbrillor som jag bar hem från H&M i fredags. Har tydligen ett behov av mintgrönt just nu. Mamma är säkert stolt över mig, hon älskar grönt i alla dess nyanser. Jag har värjt mig sedan 80-talet för den här färgen och så kommer jag hem med mintgröna solglasögon? Och älskar dem? Jaja, man kan tydligen lära gamla hundar att sitta.

Betyg 3,5/5