söndag 10 mars 2013

Smitten polish, Pink goes good with green!

Först av allt vill jag be om ursäkt två gånger. 
För det första ser mina nagelband för jävliga ut på de här bilderna (ja, jag svor). Jag och maken städade nämligen vårt kylskåp på det där grundliga sättet igår och mina städhandskar var spårlöst borta. Var tvungen att knäppa bilderna fort efter det eftersom lacket började lossa på grund av mycket vatten i kombination med Seche vite-metoden.
För det andra har jag ju bloggat seriöst dåligt den här veckan. Alltså förlåt för det, men jag har gleekat ihop totalt. Ja alltså tittat på Glee. Och läst fan fiction om Kurt och Blaine (Klaine). Det är inte bara bloggandet som blivit lidande, igår spenderade jag hela dagen med att läsa en mycket lång fan fiction som min kära klasskamrat I "langat" till mig. I need my Klaine.


Med det sagt tittar vi på det näst sista av Wickedly Smitten-lacken, det mintgröna Pink goes good with green! Skir mintgrön bas med rosa, lila och mintgröna glitter i varierande storlekar och former. Personligen gillar jag de fyrkantiga gröna lite extra mycket.


Skir sa jag, och skirt är det. Jag har fyra lager här och ändå är det inte helt täckande. Kan vara en bra idé med underkläder med andra ord. Jag tror jag ska testa samtliga av de här lacken med underkläder en annan gång, men jag är sådan att jag alltid vill prova mina lack på egen hand om de inte är absoluta layeringlack.
Man skulle ju kunna tro att det här skulle sluka överlack, men jag var nöjd med två lager faktiskt. Kanske aningen ojämnt men ingenting jag inte kunde leva med.


Mintgröna solbrillor som jag bar hem från H&M i fredags. Har tydligen ett behov av mintgrönt just nu. Mamma är säkert stolt över mig, hon älskar grönt i alla dess nyanser. Jag har värjt mig sedan 80-talet för den här färgen och så kommer jag hem med mintgröna solglasögon? Och älskar dem? Jaja, man kan tydligen lära gamla hundar att sitta.

Betyg 3,5/5

26 kommentarer:

 1. Jag har den har raringen sittandes på min byrå, älskar färgerna så mycket! Är faktiskt lite rädd att använda den, vill inte bli besviken liksom. För tillfället har jag Zoya - Kristen på naglarna, det kanske funkar som underkläder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror jag absolut att det kan funka som. :)

   Radera
 2. Åhhhh vad läckert lack!! Jag fullkomligt älskar det lacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen jättefint, men skirt.

   Radera
 3. Riktigt snyggt lack det där!! :D Det rycker ordentligt i köpfingret nu ;) Men efter min sanslösa lackshopping i London förra helgen så måste jag kontrollera mig... Andas... Andas.... ;)
  Jag älskar Glee med! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gleek och nagelfantast! Du underbara människa. :) Har precis läst ut en fanfic TILL: Hon langar bra, min lilla klasskamrat. :)

   Radera
 4. Åh så läckert!! Gillar färgen verkligen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjusigt eller hur? Ska klä det i underkläder någon gång. Kommer poppa till rejält då tror jag. :)

   Radera
 5. Snyggt lack! :D Och jaaa..mintgrönt är fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Numera ja. 1987 var jag inte lika förtjust. :)

   Radera
 6. Svar
  1. Jag med! Har haft det två gånger redan. Seche vite metoden fungerar lite FÖR bra på mig nämligen. :D

   Radera
 7. Nja, jag tycker nog det ser lite för mycket ut som en skum sjukdom på naglarna ^^ Då var lacket i förra inlägget snyggare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skum sjukdom? :D Fast du var väl inte så förjust i glitter överhuvudtaget va? ;)

   Radera
  2. Nä, glitter och jag är inte så bra kompisar ^^ Fast färgkombinationen var så udda i det här, så det var nästan värre än valigt ;)

   Radera
 8. Svar
  1. Glee är frigging awesome. :)

   Radera
 9. Adorei o blog, muito lindo, ame tudo. Parabéns mesmo, vou sempre estar aqui (:

  ontendency.blogspot.com

  SvaraRadera
 10. jag gillar lacket även om det är det jag rankar sist i kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hmanar inte i topp, men fint är det. :)

   Radera
 11. Nagellacket passar verkligen perfekt till solglasögonen :) Så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Blev så himla glad när jag upptäckte det. :)

   Radera
 12. Jättesnyggt lack!!! Oj, mintgrön plast SKRIKER verkligen 80! Det väcker många minnen av stora plastiga smycken (väldigt gärna i just mintgrönt då) och mintgröna benvärmare hade jag också. Nostalgi!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!