Sidor

måndag 11 mars 2013

Smitten polish, Look to the western sky

Sista lacket ut får bli det som gjorde att jag var "tvungen" att ha den här kollektionen. Look to the Western sky vars namn är taget från en rad ur sången "Defying gravity". Som råkar vara underbar.


Men om vi nu pratar om nagellack så är det här en lila jelly med glitter i massor. Olika storlekar och former av röda, rosa, orangea och lila glitter. Tanken är att det ska vara en solnedgång det här, och jag kan absolut se det. Alla de färger man kan se på himlen under en solnedgång nerpulade i en flaska. Vackert.


Kolla bara! Det ser ut som om jag har en jellymacka på naglarna. Men det är alltså tre (eller fyra?) lager av Look to the western sky. Med massor av topplack på för den här är en topplacksätare. Eftersom jag var beredd på det gjorde det mig inte så mycket. Det torkar fort i varje fall, trots sina många lager.
Hade det inte varit för att Seche vite-metoden fungerar lite väl bra på mig - lacken släpper efter ungefär 4 timmar - så hade det här fått sitta på. Jag planerar dock att snart visa er hela den här kollektionen igen, fast då med underkläder eftersom jag tror att det skulle kunna göra den här kollektionen ännu vackrare, hur det nu är möjligt.
Om ni vill se den igen är klart. Det kanske är skittrist att se det här en gång till?


Undrar ni varför i hela friden jag väljer att matcha ett lila lack med en gul cd? Kan förstå det. Det är en ganska långsökt matchning så häng med nu.
Det här är den enda cd med musik från Glee jag har, den allra första. (Min spellista på Spotify är dock en meter lång eller så. Hittills.) Den enda anledningen till att jag skaffade den är att på den finns låten "Defying gravity" med. I ett av avsnitten på säsong 1 av Glee sjunger nämmligen Kurt (Chris Colfer) och Rachel (Lea Michele) en så kallad diva-off på just den här låten. Man kan väl säga som så att det fortfarande är ett av mina favoritnummer från hela serien.
Att jag valde att zooma in lite extra på Kurt är bara beroende på att han är min favoritkaraktär i den här serien.
Det kanske inte var så långsökt när jag tänker efter?

Betyg 5/5

Och så lite länkar, så ni kan lyssna på sången också.
Här är musikalversionen från Broadwayuppsättningen.
Och här är Glees version. Dock utan textraderna "So if you care to find me, look to the western sky! As someone told me lately, everyone deserves the chance to fly."
Och har ni Glee-buggen lika illa som en annan så bjussar jag på en länk till en version med bara Kurt/Chris Colfer. Jisses kan den killen sjunga!