måndag 11 mars 2013

Smitten polish, Look to the western sky

Sista lacket ut får bli det som gjorde att jag var "tvungen" att ha den här kollektionen. Look to the Western sky vars namn är taget från en rad ur sången "Defying gravity". Som råkar vara underbar.


Men om vi nu pratar om nagellack så är det här en lila jelly med glitter i massor. Olika storlekar och former av röda, rosa, orangea och lila glitter. Tanken är att det ska vara en solnedgång det här, och jag kan absolut se det. Alla de färger man kan se på himlen under en solnedgång nerpulade i en flaska. Vackert.


Kolla bara! Det ser ut som om jag har en jellymacka på naglarna. Men det är alltså tre (eller fyra?) lager av Look to the western sky. Med massor av topplack på för den här är en topplacksätare. Eftersom jag var beredd på det gjorde det mig inte så mycket. Det torkar fort i varje fall, trots sina många lager.
Hade det inte varit för att Seche vite-metoden fungerar lite väl bra på mig - lacken släpper efter ungefär 4 timmar - så hade det här fått sitta på. Jag planerar dock att snart visa er hela den här kollektionen igen, fast då med underkläder eftersom jag tror att det skulle kunna göra den här kollektionen ännu vackrare, hur det nu är möjligt.
Om ni vill se den igen är klart. Det kanske är skittrist att se det här en gång till?


Undrar ni varför i hela friden jag väljer att matcha ett lila lack med en gul cd? Kan förstå det. Det är en ganska långsökt matchning så häng med nu.
Det här är den enda cd med musik från Glee jag har, den allra första. (Min spellista på Spotify är dock en meter lång eller så. Hittills.) Den enda anledningen till att jag skaffade den är att på den finns låten "Defying gravity" med. I ett av avsnitten på säsong 1 av Glee sjunger nämmligen Kurt (Chris Colfer) och Rachel (Lea Michele) en så kallad diva-off på just den här låten. Man kan väl säga som så att det fortfarande är ett av mina favoritnummer från hela serien.
Att jag valde att zooma in lite extra på Kurt är bara beroende på att han är min favoritkaraktär i den här serien.
Det kanske inte var så långsökt när jag tänker efter?

Betyg 5/5

Och så lite länkar, så ni kan lyssna på sången också.
Här är musikalversionen från Broadwayuppsättningen.
Och här är Glees version. Dock utan textraderna "So if you care to find me, look to the western sky! As someone told me lately, everyone deserves the chance to fly."
Och har ni Glee-buggen lika illa som en annan så bjussar jag på en länk till en version med bara Kurt/Chris Colfer. Jisses kan den killen sjunga!

16 kommentarer:

 1. Vilket härligt lack, läcker färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Det är stjärnan i kollektionen om du frågar mig. :)

   Radera
 2. Åh så fint! Defying Gravity är ett av mina favoritnummer i Glee, så jag tycker inte alls det var långsökt att matcha med det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen är det ju inte det, förutom att de aldrig sjunger just "Look to the western sky" i Glee-versionen.

   Radera
 3. Åh, det här var också min favorit ur kollektionen. Jättesnyggt! Jag tycker absolut att du kan visa lacken igen fast med underkläder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då gör jag det. Om inte mitt dåliga minne sviker mig igen.

   Radera
 4. Åhhh gahhh vad snyggt lack.. Fullkomligt älskar den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller visst! Man blir liksom lite... fnattig. :)

   Radera
 5. Galet snyggt!!
  Älskar när himlen färgas vacker i solnedgången :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bland de vackraste syner som finns. Personligen tycker jag att himlen är något av det snyggaste som finns att titta på.

   Radera
 6. Åh, defying gravity. Och Kurt! Åh!!! Just nu har jag dock blivit såld på Santanas version av Mine. Lyssnar på den hela tiden!
  Tycker att du matchade bra med skivan, dessutom är det ju lite gult glitter i lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lilla E och jag titta på Grilled cheesus igår. Kan väl erkänna (glatt) att jag fulgrät rejält när Kurt sjöng "I wanna hold your hand". My GOD! :)

   Radera
 7. Såååå snyggt lack!!!VILL ha!

  Glee har jag dock aldrig sett. Det låter lite som om jag missat nått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror på om du gillar musikaler. Gör du det så HAR DU MISSAT NÅGOT! :D

   Radera
 8. Finchel FTW! ;)

  Det är kul att göra ett Glee-Marathon och titta hur mkt Chris Colfer har "växt upp" på dom här åren. Från tonårsvalp till ung man.

  Hmm..Men nu var det nagel-lack vi skulle prata om :) Lila är alltid fint och det kan ju inte bli fel med lila-glitter-jelly!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men... Jag pratar GÄRNA om Glee. :D Är just nu helt besatt, om det inte redan har märks. Och så är jag en Klaine-shipper.

   Visst är det sagolikt vackert! Måste bära det snart igen.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!