Sidor

tisdag 12 mars 2013

Nordic Cap Star Nails, NP18

Nu skämmer jag nästan bort er va. Först knäpptyst i flera dagar, sedan fyra inlägg på tre dagar. I'm in a flow. Kanske inte håller i sig så passa på och njut. Eller läs. Och titta på bilderna så klart. Svamlar jag? Okej - vi fortsätter med bloggens vanliga program.


Gult var det lägesedan jag hade på naglarna, men nu var det dags. Passade bra till min ögonmake-up igår och hela konkarongen. Gul jelly från Nordic Cap Star Nails med det mycket spännande namnet NP18. Innovativt - verkligen. Väldigt snygg för att vara en gul jelly. Det kan ju bli hur illa och nikotingult som helst, men det här gillar jag nästan lite oväntat mycket. Äggula, eller hur?


Nog för att det finns en del VNL efter de här tre lagren så vill man undvika det ska man ha underkläder, men jag störs inte alls av det för det ser inte skitigt ut. När VNL får det att se ut som att man har planterat om krukväxter är det inte snyggt, men så upplever jag inte det här. Rätt så lättlackat också, det höll sig där jag tyckte det skulle vara i rätt så stor mån. Och med Seche vite uppepå var det yttorrt på den berömda nolltiden även om det tog ett tag för det att härda igenom. Helt klart värt att få i present, men så råkar jag veta att det kostar en tia också så det är det verkligen värt.


Matchar med mitt nya favoritsmycke. Köpte det på Gina Tricot för ett par veckor sedan. Det satt där så fint på sin lilla kartongbit med texten "Don't worry be(e) happy". Precis en sådan affirmation som jag behöver just nu.

Betyg 3/5