Sidor

söndag 31 mars 2013

Nailart Sunday: Depend 306 + Ciaté caviar pearls - Sundance

Min påskaftonsmanikyr i år kvalar in för deltagande i LeLacks Nailart Sunday. Inte ofta jag är med där eftersom jag inte är mycket för att nailarta själv. Det betyder dock inte att jag inte sitter och imponeras storligen av saker man ser på olika nagelbloggar. Det finns en hel del fantastiskt kreativa människor där ute. Jag är inte en av dem.


För deltagande i Nailart Sunday ska man ha mer än ett lack på naglarna och jag har ett lack och caviar pearls från Ciaté. Apelsinjuicegula #306 från Depend är ett skimrande gult lack som jag har för mig var med i deras höstkollektion 2012. Och så Sundance-kaviar från Ciaté som jag fått i present från Cactus. Jag tyckte det passade fint med guldgult och blått när det var påsk och allt.


Gula lack brukar kunna vara besvärliga och det här anser jag vara det. Inte för att det var svårmålat men för att det var så in i rackarns skirt. Trelager för denna grad av VNL. Skimret är dock fint. Och så pressade jag på kaviarpärlor i det gula. Bilderna tog jag innan jag fick för mig att fixera pärlorna med topplack eftersom jag tyckte de rasade av så väldigt. Rekommenderar inte det eftersom jag tyckte de tappade färg av det tilltaget.


Vi har som sagt renoverat vårt kök den här veckan, och när jag säger vi menar jag älskade maken. Han har bland annat satt upp den här jättefina tapeten som har gul bakgrund, så det får bli dagens matchning. Om någon undrar kommer den från Boråstapeter. Jag älskar mitt nya kök!

Betyg 2/5

Vet ni vad? Det här är inlägg 500! Tack till alla er som tittat in under de här 500 inläggen. Puss och kram på er.