söndag 31 mars 2013

Nailart Sunday: Depend 306 + Ciaté caviar pearls - Sundance

Min påskaftonsmanikyr i år kvalar in för deltagande i LeLacks Nailart Sunday. Inte ofta jag är med där eftersom jag inte är mycket för att nailarta själv. Det betyder dock inte att jag inte sitter och imponeras storligen av saker man ser på olika nagelbloggar. Det finns en hel del fantastiskt kreativa människor där ute. Jag är inte en av dem.


För deltagande i Nailart Sunday ska man ha mer än ett lack på naglarna och jag har ett lack och caviar pearls från Ciaté. Apelsinjuicegula #306 från Depend är ett skimrande gult lack som jag har för mig var med i deras höstkollektion 2012. Och så Sundance-kaviar från Ciaté som jag fått i present från Cactus. Jag tyckte det passade fint med guldgult och blått när det var påsk och allt.


Gula lack brukar kunna vara besvärliga och det här anser jag vara det. Inte för att det var svårmålat men för att det var så in i rackarns skirt. Trelager för denna grad av VNL. Skimret är dock fint. Och så pressade jag på kaviarpärlor i det gula. Bilderna tog jag innan jag fick för mig att fixera pärlorna med topplack eftersom jag tyckte de rasade av så väldigt. Rekommenderar inte det eftersom jag tyckte de tappade färg av det tilltaget.


Vi har som sagt renoverat vårt kök den här veckan, och när jag säger vi menar jag älskade maken. Han har bland annat satt upp den här jättefina tapeten som har gul bakgrund, så det får bli dagens matchning. Om någon undrar kommer den från Boråstapeter. Jag älskar mitt nya kök!

Betyg 2/5

Vet ni vad? Det här är inlägg 500! Tack till alla er som tittat in under de här 500 inläggen. Puss och kram på er.

26 kommentarer:

 1. Vilken härlig tapet!

  Manikyren är helt ok, men det där med Caviar på naglarna har jag inte riktigt hängt med på. Tycker bättre om Caviar på ägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Struktur på naglarna överhuvudtaget är ganska så blä, men jag var nyfiken och ville pröva. Nu har jag gjort det. Inte värst imponerad ska jag säga... :)

   Radera
 2. Härligt glad och påskig manikyr! Fast jag har nog inte heller riktigt fastnat för caviar, det verkar så irriterande att få små kulor överallt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär så blev det ja. ;)

   Radera
 3. Härlig tapet, snyggt lack men har svårt det där med caviar på naglarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaviar ska man ha på knäckemacka. Så det så. :)

   Radera
 4. Nice:) Både tapeten och manikyren. Känner mig alltid lite extra stolt när ni som inte är så stora fan av nailart hänger på:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, ett fan är jag. Av andras. Jag har vare sig tålamod eller förmåga, men sånt här fixar jag. Oftast... ;)

   Radera
  2. Du fixar mer än vad du tror:D

   Radera
 5. Vad kul att renovera köket, det skulle jag också vilja göra! Men bor man i hyresrätt så är inte möjligheterna så stora :P Jättefint med caviar-pärlorna till det gula.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar mitt nya kök. Nu ska vi "bara" fixa köksluckorna också, men de duger som de är just nu.

   Radera
 6. Jag gillar struktur-lack av olika slag, men vågar knappt använda kulor/Caviar. Dom måste ju ramla av överallt!? ... Snyggt blev det dock. Både naglarna och tapeterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag är inte ett fan av strukturlack. Jag vill ha slätt. Och visst rasar det av en del, men inte så mycket som man skulle ro. Inte för att jag behövde använda MYCKET våld för att få bort dem dock...

   Radera
 7. Passade jättebra som påskmanikyr!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar inte depend och inte caviar-pärlor.. men jag gillar dig så här får du åtminstone ett grattis till 500 inlägg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väl så rar så jag rodnar! Tack! Jag gillar dig med. :)

   Radera
 9. Snygg påskmanikyr! :)

  SvaraRadera
 10. Glömmer bort mina pärlor,det är ju också nail art,hrm att kag inte tänker på det ;-)
  Tapeten är urfin,önskar jag hade ett så fint kök!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskade maken har verkligen gjort ett underbart kök till mig. Älskar varenda kvadratcentimeter av det. Det gjorde jag inte för två veckor sedan. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!