Sidor

torsdag 28 mars 2013

Nail Pattern Boldness, Slow invasion

Whovian as I might be, jag har ingen aning om vad namnet på det här lacket betyder. Slow invasion verkar vara något som pågår i den sjunde, nu aktuella säsongen, och jag har inte sett en sekund av den. För vi ser en säsong i taget när de släpps på dvd. Jag kan alltså inte svara på hur väl det här lacket speglar det/de avsnitten. Än.


Till att börja med - jag rekommenderar verkligen underkläder till det här lacket. Jag har inte det på mina bilder och nog för att jag gillar transperensen i det som det är, men jag gissar att det blivit ännu snyggare med  matchande underkläder.
Vackert tealgrön bas med fyrkantiga glitter i guld, svart, grönt, blått och lila. Fantastiskt snyggt må jag säga.


Basen är dock väldigt skir. Första lagret såg jag knappast och jag hade till och med problem att få upp glitter på nageln till en början. Det här är fem lager av Slow invasion. Till fördelarna hör att glittren inte slukar topplack utan det är ett generöst lager Seche vite uppepå och med det var jag nöjd. Det tog dock lite tid på sig att torka igenom ordentligt vilket inte är så konstigt med tanke på hur många lager jag fick slabba dit.


Hittade en t-shirt i älskade makens garderob som matchar basfärgen. Det är en Depeche Mode-tisha som han köpte sist vi var på konsert med dem. Ganska så aktuellt med tanke på att de släppte ett nytt album i måndags, Delta machine. Som jag självklart lyssnar på just nu.

Betyg 4,5/5