Sidor

fredag 29 mars 2013

Nail Pattern Boldness, Oodiful

Oodiful alltså. Jag råkar tycka att en Ood inte är så himla tjusig faktiskt. Oftast är de vänliga men om man retar upp dem så är man så gott som död. Reta inte en Ood med andra ord. När en Ood blir arg får den röda ögon och då gäller det att passa sig. Klotet den håller i är dess kommunikationsmedel, de har ju inga munnar...

Bildkälla

Nu tittar vi på lacket tycker jag, mycket finare än en Ood. Ljust grå bas med matta vita glitterhexagoner i olika storlekar och ett fåtal fyrkantiga rosa matta. Jag hade gärna sett mer av glittren i det här, jag fick riktigt fiska efter de rosa och det är ju lite synd. Förutom att det är glitterglest tycker jag det här är jättevackert. Eteriskt liksom. Lätt.


Sorry för de torra nagelbanden. Och att lacket börjar lossna... Vi håller på och renoverar vårt kök och de här bilderna är tagna efter ett besök på IKEA och kånkande av tunga möbler.
Tre lager av Oodiful, ett lager SV. Förutom ovan sagda glitterfiskande hade jag inga lackproblem, men basen är en aning skir så kanske, kanske hade det inte skadat med ett lager till.


Har på mig en grå klänning idag. Passar på att matcha med den.

Betyg 4/5