Sidor

måndag 25 mars 2013

Nail Pattern Boldness, Hello sweetie

Doctor Who alltså - min lelle älskling. Jag har storartade problem att inte köpa vad som helst som har relation med denna underbara tv-serie, och om man dessutom är nagellacksnörd så går det inte att motstå när man hittar nagellack med Doctor Who-tema. Inte för att jag försökte behärska mig heller, men ni förstår nog vad jag menar.

Hello sweetie fick bli första lacket ut att testas från Nail Pattern Boldness Time traveler collection. Hello sweetie är vad River Song säger varje gång hon träffar på Doktorn. För att han är söt antagligen.


Ganska mörkt lila jelly med svart, rött och kopparglitter i diverse storlekar och former. Allra roligast är de kopparfärgade hexagonerna och fyrkanterna. Jag tycker de är jättesnygga i den här jellybasen och det som gör hela lacken så urtjusigt som jag tycker att det är.


Jelly är som bekant skirt och det här är inget undantag. Fyra lager har jag här. Det kan vara lite problem att få de stora glittren att sprida sig. På vissa naglar har jag nästan inga alls medan jag på andra har stora glitterkluster. Nu gör inte det mig så mycket utan jag gillar när det blir lite sådär ojämnt, men om man har svårartade problem med att det kan bli så så kan man behöva peta omkring lite med glittren. Jag brydde mig inte. Ett generöst lager Seche vite över gjorde det nästan helt slätt. Så att jag var nöjd i varje fall. På det stora hela en trevlig lackupplevelse och jag ser fram emot att testa de andra lacken i kollektionen.


Orkidématchning idag igen. Bara för att jag kan.

Betyg 5/5 och inte enbart för att det är Doctor Who utan för att jag tycker det är apsnyggt.

Allra sist - klart vi ska se hur de ser ut också, River Song och den gode Doktorn. Här i skepnad av Alex Kingston och Matt Smith. Med fez! "I wear a fez now. Fezzes are cool."

Bildkälla