Sidor

tisdag 26 mars 2013

Nail Pattern Boldness, A good man goes to war

Vi fortsätter väl med glitterfesten från Nail Pattern Boldness och dess Doctor Who-lack. Idag i form av det röda A good man goes to war. Döpt efter ett helt avsnitt minsann, och jag gissar på att det är Rory i sin centurion outfit det här ska syfta på. Han ser ut så här och spelas av Arthur Darvill.

Bildkälla

Men nu skulle det handla om nagellack alltså. Idag har vi ett klarrött jelly med glitter i. Jag tror att det är glitter i rött, guld och svart men tyvärr drunknar de så i den röda basen att det enda jag egentligen ser är de svarta. Synd på så rara ärter kan jag känna. 


Fyra lager idag med och ett generöst lager topplack. Det här verkar dock vara hungrigare på mer topplack men så långt kom aldrig jag med det. Det åkte av för ett par timmar sedan och då upptäckte jag att det hade missfärgat mina naglar. Om jag är sur på det? Ja - rätt så. Men det kunde vara värre.


Jag tycker det här ser ut som hallonsylt på naglarna och då matchar jag så klart med hallonsylt också. Det här var ingen hit i mina ögon. Vi hastar vidare till nästa lack i kollektionen.

Betyg 2,5/5