Sidor

lördag 30 mars 2013

Nail Pattern Boldness, Allons-y

Vi avslutar Nail Pattern Boldness Time traveler collection med Allons-y. Allons-y var den tionde Doktorns catch-frase. Vi är nu inne på Doktor nummer elva, för Doktorn är mer än 900 år gammal. Han kan regenerera när den kropp han har dör. Stuff a Timelord can do. Han har två hjärtan också. 10th Doctor är för övrigt min favoritdoktor. Jag råkar nämligen tycka att David Tennant är väldigt snygg...


Allons-y lämpar sig väl kanske allra bäst som ett layeringlack eftersom det består av massor av små glitterpartiklar i en klar bas. Mest silver men även grå, blå och gröna. Väldigt fint tycker jag att det är.
Det här är inte min påskaftonsmanikyr dock. Jag hade det där på mig några timmar bara. Man kan väl säga som så att det var tur att jag fotograferade det innan jag skruvade ihop den nya hurtsen till köket...


Om man liksom jag är envis som en fastspikad åsna och vill testa lack på egen hand, så krävs det tre lager på korta naglar för att nå det här resultatet. På bilderna har jag ett lager SV ovanpå, men vill man ha slät yta så krävs det minst ett lager till. Jag hade planerat att bära det här idag, men så skruvade jag ihop ovan nämnda hurts och det var det.


Självklart matchar jag med den tionde Doktorn också. Här tillsammans med Rose Tyler (Billie Piper) som var hans följeslagare de första säsongerna.

Betyg 3,5/5


Och vi avslutar väl med en liten Allons-y kavalkad. Enjoy! Och Glad Påsk!