Sidor

fredag 1 mars 2013

HoloFredag: Butter London, Trustafarian

Kan väl inte påstå att jag är jätteimponerad av holoeffekten i Trustafarian. Det krävs rejält med sol på det för att det ska bli något av det, och som vi vet är rejält med sol inte vardagsmat så här års. Och så är det scattered dessutom, men det kan jag förlåta.


Om man klickar upp bilderna kan man kanske se lite mer av holot, men för mig har det här mest varit ett ljust grönt lack med någon sorts disighet i. Inte fult alls, men jag trodde och hoppades att det inte skulle vara fullt så svårt att locka fram holoeffekten.


Fyra lager målade jag på för det var lite skirt och det lider av viss holosjuka. Har man tid bör man vänta mellan lagren med andra ord. Penseln är helt okej i Butter Londons lack, men jag tycker att det är lite pilligt att hålla i den korta kork som döljer sig innanför den stora svarta. Jag hade dock fullkomligt avskytt att måla med en sådan där kloss i handen så då föredrar jag absolut en liten en.
En kvart efter avslutad lackning (med Poshé på toppen) drog jag på mig ytterkläder och vantar och promenerade till skolan. Det blev några enstaka hack på pekfingret men överlag har det torkat snabbt.


Det syns inte alls på den här bilden, men stenen jag håller i gnistrar alldeles otroligt vackert. Dessutom med en aning grönt i tonen. Tyckte den passade/fick duga idag.

Betyg 3/5