Sidor

fredag 22 mars 2013

HoloFredag: BB Couture, Puce

Så var det dags för holofredag igen, en temadag som fortfarande känns rolig. Jag har inte varit med på ett tag på grund av brist på hololack och ljus att plåta denna brist i. I ärlighetens namn är det här inte heller värst holografiskt, knappast ens prismatiskt på bilder, men vad gör man när snön faller? Försöker.


Puce är med i en liten kollektion med det roliga namnet Six shades of grey, och självklart kunde jag inte låta bli den. Gillade Fifty shades-böckerna också... Sen kan vi ju diskutera om det här är grått. Jag tycker inte att det är det. Det är någon underlig färg som kanske närmast kan beskrivas som gråbrunlila? Ibland helt brun, ibland helt lila men oftast någon mix av de två med en dammig ton. Och så prismatiskt damm i det som gnistrar så vackert så. På riktigt i varje fall.


Täcker utomordenltligt med två lager. Lättlackat som sjutton. Och är hungrigt på topplack. Två lager har det ätit upp hittills och jag känner viss skrovlighet fortfarande. Lite förvånande eftersom jag upplever det prismatiska skimret som både smått och i inte alltför riklig mängd.


Och varför gör jag så här kanske ni undrar. Jo, för idag är det en väldigt speciell dag för mig. Idag är det nämligen 14 år sedan älskade maken trädde den där gula ringen på mitt finger, och jag en matchande på hans finger. Vi har alltså varit förlovade i 14 år idag. Älskar honom mer idag än vad jag gjorde den dagen.

Betyg 3/5