Sidor

fredag 15 mars 2013

Glitter Nail Polish, Sky at night

Älskade maken gömde kameran med mina lackbilder i! Och med gömde menar jag använde vår gemensamma kamera till sina egna intressen (bilbanan) och så där...
Men det är i varje fall min förklaring till att ni först nu får se den manikyr jag precis har tagit bort efter två dagar på naglarna. Tog bort det med en hel del besvär kan tilläggas. Foliemetoden hade varit att föredra.


Sky at night var det lack från Glitter nail polish som gjorde att jag inte kunde låta bli att göra ett köp. Klar bas med mestadels blått glitter men även en del mörkrosa eller lila eller fuschiarosa. Vad man nu vill kalla färgen. Jag kör med mörkrosa. För att inte bli helt galen på det här lade jag som layering över China glaze Ride the waves, utom på lillfingret. Man vill väl testa lite i varje fall.


Samtliga naglar har dock samma antal lager, nämligen fyra. På lillfingret alltså fyra lager av Sky at night och på övriga naglar två lager Ride the waves och två lager glitter. Båda metoderna funkar, även om jag upplevde att det krympte lite väl på de naglar jag lade det som layering.
Inga problem att lacka med, glittren sprider ut sig jämnt och fint över nageln. Och så gillar det topplack. Slutade på tre lager Seche vite.


Jag gillar ju Tardisar. Nästan lite överdrivet mycket. Den här lilla börsen/väskan har jag köpt på Etsy. Som synes är det inte bara The Doctor som ändrar utseende. För er oinvigda har det här med Doctor Who att göra. Vad kan jag säga? Jag är en nörd.

Betyg 3,5/5