Sidor

måndag 4 mars 2013

Glitter Nail Ploish, Velvet red

Det är ikväll det inte riktigt passar sig med glitterkaskader på naglarna så istället kör jag på klassiskt rött. 


Velvet red är inte direkt en unik färg, jag har säkert (minst) 5 stycken precis likadana i samlingen. Å andra sidan kan man se den som en bra färg att testa med om man nu vill se vad detta (för mig) nya märke går för. Accesoarkedjan Glitter har nämligen kommit på att naglarna är ännu en plats att smycka och har infört nagellack i sortimentet. Mest såg jag krämlack, som det här, men även ett och annat glitter. Riktigt fina färger för bara 25 kronor styck. Tur att man inte är inne i en Glitterbutik varje dag...


Det står på flaskan att den innehåller 5 ml, men jag tycker den ser ut att innehålla mer. Det är väl designen på flaskan som lurar mig kan jag tro. Penseln var helt okej fast en aning för mjuk för min smak. Lacket var lite åt det rinniga hållet och en del hittade ner i nagelbanden. Det är två lager lack på mina bilder, som vanligt toppat med Poshé men jag tycker det var riktigt blankt även utan. Hållbarheten är okej. Efter mindre än ett dygn har jag aningen av tipwear. Att det chippat på pekfingret beror allra mest på att jag slog av en flisa på den nageln igår och har filat ner den.
Summa summarum tycker jag att det här var ett prisvärt lack om man vill ha det där klassiskt röda. Jag kunde ha valt en annan färg så klart, men är man svag för rött så är man.


Kylskåpsmagnet i form av ett hjärta. Har visst ingen röd sammet att matcha med.

Betyg 3/5