Sidor

onsdag 13 mars 2013

Color club, Ultra violet

 Vad är det här jag ser? Snö? Baske mig inte okej... Nu blev jag lite sur.


Igår kunde jag inte alls bestämma mig för vad jag skulle ha på naglarna, så jag rådfrågade min fanfic-langare och hon tyckte att jag skulle ha något "rosa och girrrrrly". Det enda rosa lack jag hade i otestade lådan var det här, Ultra violet från Color club (jag har sagt det förut men jag säger det igen - jag hatar att stava colour utan u).
Jag har fått det här i present av Cactus så jag skulle verkligen vilja gilla det, men jag tycker det är ganska fult faktiskt. Mellanrosa med någon sorts blått skimmer i. Ser liksom lite ut som kött. Skinka som stått framme för länge eller något. 


Skirt som tusan. Jag slutade efter fyra lager och då tycker jag fortfarande att det är flammigt och att jag har massor av VNL. Om jag inte missminner mig helt sa nog Cactus något om att det var bra med underkläder till det här, men det hade jag totalt glömt bort igår kväll när jag lackade.
Jag kommer skicka det här vidare. Har blivit bättre på att rensa ut lack så nu räcker det med en Helmer ett tag till.


Namnmatchar idag med. På U2's album Ashtung baby finns nämligen låten "Ultra violet (light my way)". Ett av U2's bästa album om ni frågar mig. Förknippar det väldigt mycket med det året jag väntade min förstfödda. Lyssnade nästan hål på det här albumet och The Cure's Wish.

Betyg 1,5/5