Sidor

fredag 8 februari 2013

Lite nytt

Det blir ingen holofredag för mig idag. Brist på sol samt det faktum att jag just nu enbart har baslack på mig, bidrar till att det blir så. Har haft en sådan där jobbig vecka där jag inte haft lust med någonting av allt det jag i normala fall tycker är roligt, inklusive att måla naglarna. Nästa vecka ska jag vara clown varje dag så då kan ni nog vänta er att få se ett och annat lack i glada färger i varje fall. 

I väntan på det kan vi väl titta på vad jag har fått i brevlådan den här veckan. Jag har Etsy-shoppat lite och fått en efterlängtad leverans från NailMail nämligen.


Smitten Polish låg i lådan igår. Jag lyckades begränsa mig till två lack där. Lila Hocus pocus och glitterlacket Adeste Fidelis.


Efter några förseningar kom äntligen NailMail-leveransen från Butter London den här veckan. No more waity Katie var restad, men Trustafarian, Swinger och Blagger fick jag i varje fall.


Och så de här fyra skönheterna från Pahlish: Ten Lords-a-leaping, Lonesome ocean, Train underwater och Pianos filled with flames.

Jodå, jag är nöjd. Och nu är det helg!