Sidor

lördag 26 januari 2013

This just in...

Man är väl inte dummare än att man passar på att köpa på sig lite lack innan fraktkostnaderna från USA chockhöjs (vad jag har hört) nästa vecka. Lade en liten beställning om 9 lack på Transdesign och i torsdags när jag kom hem från skolan låg de i brevlådan och väntade på mig.


Vi börjar väl här då med knallrosa La vida loca och klassiskt röda Monroe's red (jag köpte den för namnet) från Orly. De fick sällskap av Olé caliente och Butler please från Essie. 


Från China glaze köpte jag på mig Ride the waves, Heart of Africa, Strawberry fields (lemming!) och två av Tranzitions-lacken, Shape shifter och Modify me.


Jag har fått för mig att jag vill ha alla lacken från A England, så när Adina hade två-årsjubileum med lite snällare priser i shoppen, passade jag på att köpa på mig de flesta jag saknar, det fattas bara 3 nu.
Hem till mig hittade igår And the moonbeams..., Beauty never fails, She walks in beauty - alla tre från Heavenly quotes-kollektionen. Kvar från Legends-kollektionen var Order of the Garter och från Gothic beauties-kollektionen köpte jag Jane Eyre och Tess d'Urbervilles.