fredag 18 januari 2013

HoloFredag: China glaze, Tickle my triangle

Jag har rånat Pamsan! Fy mig vad jag är stygg. Jag bytte till mig Trickle my triangle mot mitt Look rich be cheap från Rescue Beauty Lounge, ett lack som mest stod och var i vägen i min lacksamling. Och vad fick jag i byte? Ett lack med ett snuskigt namn. Eller om jag har snuskig fantasi...
Lampljus
Det har inte bara ett snuskigt namn utan är snuskigt snyggt också. Jag skulle vilja påstå att det här är liksom ceriserosa som flörtar friskt med lite lila toner. Och så scattered holo på det som är så där trevligt att se att man nästan får googly-eyes av det.


Nu kommer vi till det mindre underbara med det här lacket. Att jag har ett mysko glapp i lacket på ringfingret beror på att jag lackade in något skräp som jag inte kunde låta bli att pilla bort, så det är mitt fel och inte lackets. Däremot har jag nu för första gången upplevt holosjuka. Det är stört omöjligt att gå över samma ställe mer än en gång utan att få med sig allt lack. Få drag och flödigt med lack är det som gäller. Och att vänta mellan lagren. Jag har tre lager här, mest för att rätta till mitt misstag, det hade nog räckt med två om jag haft rätt teknik från början.
Torkar snabbt med ett lager Poshé och jag rekommenderar verkligen blankt topplack på det här för det är en aning matt i tonen annars.
Men - det avskyr att vara på mina naglar. Det chippar som bara den. Och mina naglar avskyr visst mig just nu för de går av i en rasande takt.


Fotona är idag tagna i skolan och där hade jag turen att hitta den perfekta matchningen i form av våra ljuslyktor i glas. Finns på IKEA.

Betyg 4/5

24 kommentarer:

 1. Hahaha du är ju för härlig...jaaa lite dirty coolt namn där..:-)
  Fin färg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. LITE dirty? Det är ju supersnuskigt! Eller så är det jag... ;)

   Radera
 2. Tråkigt att det inte vill sitta kvar för det här var ju skitsnyggt! Kanske det fungerar bättre med ett Aqua Fix under?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Orka skaffa aqua fix... Jodå, jag är latast i stan. ;)

   Radera
 3. Vilket byte! Det ser otroligt fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte komma över känslan av att jag har lurat Pamsan... :/

   Radera
 4. Tickle My Triangle är det finaste av de rosa i den kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur jag har då. För mig är det det enda i kollektionen som bor hemma hos mig. Än så länge.

   Radera
 5. Trist med dåliga egenskaper. Kan dock inte fatta att jag inte köpte något lack ur denna kollektion. Av någon anledning så fick jag för mig att de inte var så mycket att ha alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holosjuka är ju som det är men att det chippade så dant kan faktiskt bero på att mina naglar inte mår kalas just nu. Precis filat ner dem rätt så mycket...

   Radera
 6. Fint som tusan! Kanske värt allt slit ändå...? ;)
  Skrattade gott åt namnet ;) Min fantasi tar lätt överhanden ibland ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut värt slitet. :)
   Skönt att höra att jag inte är ensam om att ha livlig fantasi. :D

   Radera
 7. Åh vilket snyggt lack! =) Haha aningen snuskigt namn..

  SvaraRadera
 8. Vilket bra byte. Detta ser ju jättefint ut. Trist att det inte håller längre på dig. Jag gillar sådana här luriga namn. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supertrist, men jag kommer göra ett (eller fler) försök till.

   Radera
 9. Namnet är verkligen snuskigt! Men det är ju lite kul. Färgen är superfin!

  SvaraRadera
 10. Fint! Om man inte associerar snuskigt tror jag att man luras ;)

  SvaraRadera
 11. Minns att jag hade en diskussion med Pamsan om namnet på detta lacket när hon visade det hos sig i höstas. Då var dessutom hajpen om "50 shades-böckerna" som störst. Nej det är långt ifrån bara du och det är fullt normalt att göra den kopplingen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken triangel skulle de annars mena liksom? En sån där rosa triangelbakelse? Och varför i hela friden skulle man kittla en sådan? :)

   Radera
 12. Hehe! Där är det ju! Äsch vadå lurat? Jag fick ju hem ett lack som inte tillverkas längre och jag har ju faktiskt back up på snusklacket. :D Älskar namnet.

  Men visst kan det vara lurigt att lacka med? Huu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen seriöst!? Jag älskar det här betydligt mer än LRBC. Tur att vi båda är nöjda då. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!