Sidor

tisdag 29 januari 2013

Hjärtligt tack!

Ni ser att det är ett hjärta va?
Varje måndag sitter jag i mitt lilla soffhörn och länkar till inlägg efter inlägg med blå manikyrer (och en gång en blå ögonmake up). Och varje måndag får jag en liten klump i halsen över alla glada tillrop, roliga kommentarer och vackra blåa nagellack jag får ta del av. Aldrig kunde jag väl ana att min lilla grej för att jag fick en viss låt på hjärnan ("Blue Monday" med New Order) kunde generera något som är så här roligt. Och blått är inte ens min favoritfärg på naglarna!

Så till alla er som tittar in och spanar på mina nerfilade, slitna stumpar, alla ni som hänger på, alla ni som länkar vidare och alla ni som bara finns och är gosiga - tack så hemskt mycket. Vill bara att ni ska veta att ni är guld värda och utan er skulle det inte ens vara en tiondel så roligt att blogga. Önskar att jag fick krama om er allihop och berätta för er hur värdefulla ni är.

Tack, tack, tack.

PS. Till höger finns en liten omröstning där ni får vara med och bestämma vad jag ska ha för blånaglar på måndag. Just nu har jag svårt att välja själv nämlisch, och då passar det väl bra att be experterna - er.