Sidor

måndag 7 januari 2013

Color club, Beyond the mistletoe

Den nyss avklarade helgen har handlat en hel del om kalas. Både Chilipojken och hans kusin fyller år första veckan i januari och detta har alltså firats i helgen. Så igår var jag på 5-årskalas (Chilipojken fyllde 12 i torsdags och firades i lördags) och då tyckte jag att det skulle passa fint med lite gnistrande naglar. Kan man då kombinera dessa gnistrande naglar med blått så är gör jag så klart det.


Beyond the mistletoe kom i Color clubs julkollektion för 2011 om jag inte tar tokfel. Det har visats på bloggen förut också. Lacket består av ljust blått glitter och prismatiskt glitter i en klar bas. Så pass mycket prismatiskt att det ibland är svårt att se att grundfärgen här är ljusblå, men det är den.


Bedrövligt att måla med. Tjockt och eländigt och spretig pensel som inte riktigt orkar med det tunga lacket. Jag har tre lager här toppat med två flödiga lager Poshé. Hade det här varit en manikyr jag hade tänkt behålla ett tag hade jag lagt på mer topplack. Nu började lacket hoppa av i lösnagelssjok när älskade maken och jag städade bort julen. Det var meningen att lacket skulle släppa så - grundade med Seche vite.


När det inte bara var prismatiskt glitter hade lacket nästan exakt den här blå färgen, som återfinns på ränder på Chilipojkens tröja.

Betyg 2/5

Veckans Blå Måndag-deltagare. Har jag missat dig så lämna en kommentar så länkar jag.

Claws in colour har äntligen dammat av ett Models own, dagen till ära.
Lacky corner har hittat ett Gosh-lack med ett mycket passande namn.
Tealblått med China glaze hos Colour it.
China glaze även hos Sleepy Elin.
Vacker & underbar visar BB Couture, som för övrigt är månadens lack hos NailMail.
Inne hos Cactus har Kitty på sig ett väldans snyggt Cirque-lack.
Sminkan glittrar med Nicole by OPI och även lite Hits idag.
Mer China glaze hos Nail Laquer Love.
Gelic' nail art har lite Kleancolor (har jag sagt hur mycket jag avskyr att stava "colour" utan "u" by the way? Jag vet att det är dem amerikanska stavningen men jag tycker det ser fel ut.)
Fialand visar glittrigt hon med, från Orly.
Skimmerskuggan hann klämma in ett blåturkost vårlack från Depend.
Gissa om Sminkan hittade ett Depend också? Det gjorde hon.
Emma hakar på med lite IsaDora.