Sidor

lördag 29 december 2012

Topp 20 2012

 Jädrar i min lilla låda vilka problem jag har haft med att välja ut vilka lack som ska få vara med på min Topp 20-lista. Vissa lack har jag känt mig rentutav elak när jag har strukit, vissa har haft en så självklar plats att det varit en no brainer utan dess like.
Jag har min vana trogen inte enbart listat lack som kommit i handeln under år 2012, utan sådana som varit nya för mig under året. Jag har valt sådana som gått att köpa, så ja - det förekommer ett par discontinued Cactuslack här. Sådana jag fått av Cactus och Sminkan bara för att de är gosigast i Sverige har jag inte med här, eftersom de har varit frankenlack som inte funnits till försäljning. Det betyder inte att jag inte har älskat dem för det gör jag. Mycket. Men jag kan ju inte ha en Topp 20 med enbart frankade skönheter för då skulle ni bli så himla avis på mig som har dessa godbitar i samlingen.

Så här är den alltså, Mrs Datas Topp 20 för 2012. Ingen rangordning utan det var mest i den här ordningen jag hittade/laddade upp bilderna (som för övrigt var skitsvåra att välja bland). Alla har fått betyget 5/5 i varje fall.


1. China glaze - Water you waiting for


2. Nubar - Fire sparkle


3. China glaze - Running in circles


4. Orly - Smolder


5. China glaze - Meteor shower


6. Orly - Flicker


7. Deborah Lippman - Across the universe 


8. Orly - Miss Conduct


9. H&M - Zoo 


10. Cactus' Nail Polish - Astatine


 11. Cactus' Nail Polish - Boron


12. China glaze - Man hunt


13. A England - Ascalon


14. Depend - #313


 15. China glaze - Hanging in the balance


16. Depend - Ocean green


17.  Glitter gal - Marine blue


18. China glaze - Sun worshiper


19. Glitter gal - Red 3d


20. IsaDora - Polar nights